Visita de Forestal Catalana al Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

Gabriel Esquius, conseller delegat de Forestal Catalana, conjuntament amb altres persones tècniques d’aquesta entitat, han visitat el Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp per conèixer el funcionament de les dues plantes de tractament que s’hi integren i estudiar sinèrgies entre aquesta entitat i Secomsa.

Esquius ha estat acompanyat durant la visita pel delegat dels Serveis Territorials d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Àngel Xifré, i per la presidenta de Secomsa, Rosa M. Abelló, i pel gerent de l'empresa comarcal, Sergi Ciurana.

Forestal Catalana és una empresa pública de la Generalitat de Catalunya dedicada a diverses actuacions mediambientals relacionades amb la gestió forestal, de recursos ramaders, aqüícoles i de fauna.

Amb aquesta trobada, l’empresa pública comarcal Secomsa espera poder establir una col·laboració amb Forestal Catalana especialment en relació a donar sortida al compost que es produeix al Centre de Gestió de Residus procedent de la recollida selectiva de la matèria orgànica. Alhora, hi ha el projecte d'ampliar el Centre de Gestió de Residus per per tractar la fracció vegetal i convertir-la en estella com a biomassa, per la qual cosa es poden establir diverses col·laboracions entre ambdues entitats.