Joan Josep García Rodriguez, President de Secomsa

Com a president de Secomsa us volem donar la benvinguda a la nova pàgina web dels Serveis Comarcals Mediambientals, SA (Secomsa).

En aquesta pàgina trobareu tota la informació relativa al servei que ofereix la nostra empresa com a gestor de residus municipals.

A través d’aquest portal volem donar a conèixer la nostra empresa i establir un vincle més estret amb els interessats en el desenvolupament de la nostra activitat. D’aquesta manera, resta obert un contacte constant a través d’aquest portal per afavorir la participació i la valoració de les vostres opinions per a la millora en la prestació dels serveis.

A part de presentar les nostres activitats, Secomsa també col·labora en la difusió de les societats de Secomsa Cambrils i Secomsa Gestió, com a empreses dependents de la nostra entitat i del Consell Comarcal del Baix Camp.

Per aquest motiu, al formar part d’un ens públic, volem estar a prop dels ciutadans i dels seus municipis a través d’una eina comuna de comunicació com és aquesta pàgina web.

A través d’aquesta plataforma es podrà consultar tota la informació relativa als serveis que prestem, als òrgans de gestió i a les notícies més destacades sobre la nostra activitat i les novetats del sector.

A l’hora, també es vol sensibilitzar a la població de la importància de la recollida selectiva dins del marc d’un consum responsable.

Des de Secomsa, l’objectiu és que units tinguem uns municipis i un entorn més nét, recuperant les primeres matèries encara reutilitzables i preservant el medi natural.
 

Joan Josep García Rodríguez
President del Consell d’Administració dels Serveis Comarcals Mediambientals.