Secomsa neteja després del temporal a Cambrils
Secomsa reforça el servei de neteja després dels aiguats

Després dels aiguats que van afectar greument la comarca del Baix Camp, i especialment Cambrils, la tarda i la nit de dimarts 22 d'octubre, l'empresa pública comarcal Secomsa Cambrils ha reforçat el servei de neteja viària en aquest municipi des de primera hora de dimecres 23 d'octubre per contribuir a restablir-hi la normalitat el més aviat possible. En aquest sentit, l'empresa ha contractat els serveis extraordinaris d'una excavadora amb pala, d'un camió banyera i d'una anivelleradora per retirar totes les restes de terrers, pedres, arbres i vegetació que ha arrossegat l'aigua pels carrers del municipi fins a la platja.

A més, l'empresa ha doblat els torns dels equips humans de neteja, que s'han sumat a la maquinària assenyalada, i ha mobilitzat també els dos equips d'hidroneteja a pressió de què disposa, a més de una minicarregadora, una cuba i 3 camions. Amb aquests efectius i els reforços esmentats, l'empresa espera que el municipi torni a la normalitat en els propers dies pel que fa a la neteja viària.

D'altra banda, i com a conseqüència del temporal de llevant que ha afectat tota la comarca, la nit de dimarts els camions de la recollida de residus municipals no van poder efectuar els serveis de recollida previstos, per la qual cosa l'empresa comarcal Secomsa demana a la ciutadania paciència a l'espera que en les properes hores es pugui restablir la normalita del servei.