"Netegem la platja" a Cambrils

Cambrils serà l’escenari aquest cap de setmana d’una quedada familiar que té per objectiu conscienciar la població de la necessitat de mantenir nets els espais naturals i millorar la recollida selectiva. Per aquest motiu, es netejarà la platja del Regueral i es classificaran els residus per tal  de prendre consciència de la seva procedència i de la necessitat de millorar la recollida selectiva.

L’activitat tindrà lloc diumenge 6 d’octubre i començarà cap a les 10h del matí.  També inclou un taller de reciclatge que permetrà a les persones participants crear i decorar una torreta reciclada que podran prendre amb un esqueix de tomaquera plantat amb compost procedent de la recollida selectiva de matèria orgànica, produït al Centre de Gestió de Residus del Baix Camp. A més, entre les persones participants en les activitats se sortejarà un bateig de submarinisme a càrrec de l’empresa especialitzada Diving Center Glups, a més d’altres obsequis.

L’activitat “Netegem la platja” està organitzada per l’empresa pública comarcal Secomsa, encarregada del servei gestió dels residus municipals a 27 dels 28 municipis de la comarca, inclòs Cambrils. Entre les entitats que hi col·laboren també cal esmentar el Club Nàutic de Cambrils i l’entitat esportiva Vent d’Estrop.