Seu Secomsa

Secomsa inaugura el seu espai virtual a través del qual es podrà consultar quins són els serveis que ofereix l’empresa arreu de la comarca del Baix Camp i fer un seguiment de la seva activitat pel que fa a la gestió dels residus municipals.

Des de Secomsa, i amb suport del Consell Comarcal del Baix Camp, es vol presentar a la ciutadania, les tasques que es realitzen per desenvolupar el servei diari de recollida selectiva i tractament de residus que beneficien tan als municipis com als seus habitants.  

En aquest portal, a banda de presentar què és Secomsa, els serveis que ofereix i les infraestructures que gestiona com a ens instrumental del Consell Comarcal, també es facilita informació sobre les altres dues societats que col·laboren amb Secomsa, Secomsa Cambrils i Secomsa Gestió.

La web vol ser una porta oberta de comunicació a la ciutadania, per a fer consultes, presentar informació dels serveis i fer un seguiment de les notícies relacionades amb l’empresa i amb el sector de la gestió dels residus municipals. Una nova forma de comunicació interactiva que millora la prestació del servei i que implica a la ciutadania en la seva gestió.  

Us convidem a seguir les novetats que presentem al nostre portal i estem oberts a la participació ciutadana a través del nostre contacte.

A més, la web de Secomsa inclou el calendari de recollida selectiva per a cada municipi, perquè els ciutadans estiguin informats sobre les dates de recollida de les diferents fraccions del residus en el seu terme municipal i les dades de recollida efectuades a cada territori.